Loading...

Wie is André?

André Noordermeer geboren in 1960, is eigenaar van Andresklussenbedrijf (.nl). André heeft een passie voor bouwen, klussen en helpen. In 2004 heeft hij zijn stoute schoenen aangetrokken en is voor zichzelf begonnen onder de naam André’s klussen & onderhoudsservices. Na enkele jaren is deze naam veranderd in; Andresklussenbedrijf. Met veel plezier werkt André nog dagelijks als zelfstandige. Met zijn handige handen heeft hij heel wat klanten blij kunnen maken.

Door jaren ervaring weet hij als geen ander wat er echt toe doet in het vak. Ook met de nieuwste technologie gaat hij graag met de tijd mee. Andresklussenbedrijf staat voor: betrouwbaarheid, kwaliteit en zekerheid. U komt niet voor verrassingen te staan en alles gebeurd in overleg met u.

André geeft u passend advies en komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Andresklussenbedrijf is gevestigd in Nijmegen en werkt dan voornamelijk in de regio Nijmegen & Arnhem. Uiteraard is de afstand bespreekbaar. Wilt u meer weten dan kunt u altijd contact opnemen. Laat uw telefoonnummer achter en uw wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

“Wij zijn erg blij met de hulp van André. In onze nieuwbouwwoning heeft hij ons geholpen met het plaatsen van de nieuwe keuken. André kijkt vooruit en bespreekt zaken waar je zelf nog niet over na gedacht hebt.”

Willemijn • Particulier

“Andresklussenbedrijf heeft bij ons een aanbouw geplaatst. Wij zijn erg blij met de extra ruimte in onze woonkamer. André heeft ons vertrouwen gegeven en alles was duidelijk besproken. Bedankt!”

Peters • Particulier